Ženske čarape – poklon i(li) fetiš?!

omero-carape

 

omero ves

Iako pogled na čarape sa podvezicom deluje kao pravi pravcati afrodizijak na muškarce, za većinu žena je kupovina ovog  odevnog komada (bez kog se ne može) prava noćna mora. Koliko ste se samo puta vratili ranije sa zabave zato što je njoj ponovo pukla čarapa?! Uz to, kad god ih obuče, (sve iz predostrožnosti i sujeverja, da se slučajno ne raspara šav) pazite kako se krećete, nije dozvoljno dodirnuti ih niti ih pogledati, ali džabe – već su pukle!

Zbog ove taaakooo dobro poznate situacije, došli smo na ideju da pronađemo kvalitetne i udobne ženske čarape. Čini se smelo? I jeste. Zaista je veliki izazov, ali na kraju postaje zadovoljstvo, i to obostrano. Jesu li vas ikada čarape zavele brže i lakše od crvenog karmina ili boje kose? Onda znate o čemu govorim…

Usudite se! Budite maštoviti, originalni i smeli. Sa povodom ili bez, poklonite svojoj lepšoj polovini par čarapa koje će voleti. Ne samo zato što su od vas, nego zato što neće pući čak ni posle 20 nošenja (to obećavam, bar kada je dole pomenuti brend u pitanju).

Plašite se greške pri izboru veličine? Nemojte. Lakše je od kupovine majice. Sve što vam treba je njen “okviran” broj kilograma, a boju birajte prema svom ili njenom ukusu.

Omero čarape su u potpunosti dizajnirane i proizvedene u Italiji, sa posebnim akcentom na izbor tkanina i prediva kao i na završne tretmane. Svi artikli su ručno pakovani u elegantnim kartonskim kutijama kojima treba dodati samo jednu crvenu mašnu.

Vidi

 

 

Comments are closed.