Maniristi bez dlake na glavi – 5 prednosti

bez dlake na glavi

 

Brus Vilis

Muškarci najčešće ostaju bez kose iz tri razloga: genetika, stres ili sopstveni izbor. Koji god razlog da je, uvek smo u dilemi kako ćemo biti prihvaćeni bez kose.
Mnoga istraživanja tvrde da su ćelavi muškarci seksipilniji i bolji ljubavnici. Žene imaju podeljena mišljenja, nekim ženama su muškarci bez kose, kao što bi žena muškarcu bila bez nakita i oblina, dok neke tvrde da su isti vrlo seksipilni i privlačni. Mada, postoji i jedna grupa žena koja jednostavno ne obraća pažnju na dlake na našem telu. Recimo, mnoge žene ne znaju da je Brus Vilis ćelav, ali vrlo dobro znaju da ima zelene oči.
Zaključak je sledeći: ako imate šarm, seksipil, lepe oči ili prodoran glas, poput Dejana Lutkića, vaša glatka glava je zanemarljiva. Opet, postoje i mnoge prednosti nemanja kose.

MLADALAČKI IZGLED
Ćelavost u dvadesetim neće vas podmladiti. Međutim, u četrdesetim, u društvu vršnjaka, izgledaćete mnoogoo mlađe. Dok su vaši prijatelji prosedi, vi nemate taj problem. Pored svega, žene tvrde da je lepše i prihvatljivije kada muškarac nema kosu uopšte, za razliku od polovične ćelavosti, sa zaliscima koji se povlače ka temenu.

ĆELAVO – OPASNO
Da se vratimo opet na našeg glumca Dejana Lutkića. U mnogim domaćim serijama i  filmovima glumi nekog opasnog tipa. Međutim, pored toga, simpatično izgleda i u ulozi jednog od Jagodića, kao porodičan čovek. Svakako, ‘’opasan izgled’’ može samo da vam ide u prilog. Dok “kosati” muškarci razmišljaju da li je pametno da ulaze u konflikt sa vama, žene se pitaju: ‘’Da li je zaista opasan, ili je to samo fazon? Kao, šiša se na opasno?’’… Ima li išta izazovnije od zaintrigirane žene?!

NEMA FRIZURE
Koliko god u početku to izgleda dosadno, kasnije shvatate da je to olakšavajuća okolnost. Nema sušenja kose, nema upotrebe raznih kozmetičkih preparata, nema razmišljanja kako će vam kosa izgledati ujutru kada se probudite i dosadnog posećivanja frizera jednom u dve nedelje. Obrijte glavu kada to isto radite sa bradom, stavite malo losiona, a tuširanje je tek pravo zadovoljstvo…

KOMPENZACIJA – BRADA
Ako još uvek želite da na vašoj glavi ima dlaka – imate izbor. Pustite bradu ili brkove. Ili oba?! Uredna i umerena brada koja ne izobličava lice izgleda seksi. Poenta nije da pustite bradu kao da vam je to kosa. Delovaćete kao muškarci kojima kosa prekriva pola uveta, jer nisu stigli da odu kod frizera. Igrajte se, imate prostora.

GLAVA ZA MODNE DETALJE
Kačket, kapa, šešir, marama ili za neke čak i tetovaža. U nekim situacijama niko neće znati činjenicu da nemate kosu. Sa druge strane, vaš detalj na glavi ponekad može biti mnogo bolji od nakita na ženi. Koliko ste tek opasni kada skinete kapuljaču, pa kapu, a ispod muškarčina bez dlake…

Ako ste već ostali bez dlake na glavi – budite i bez dlake na jeziku!

 

Comments are closed.