Vodič za kupovinu muškog veša

maners veš

 

manners ves

Prirodni materijali, kvalitet i udobnost su najvažnije stavke na koje treba da obratite pažnju pri kupovini veša. Ukus i stil ne počinju skupim, markiranim komadima, već dobrom osnovom! Higijena ne čini samo pola zdravlja, već i više od 70% dobro stilizovanog muškarca.

Ranije se nije pridavala velika pažnja dizajnu, jer se, logično, ne vidi. Međutim, atraktivne tendencije u muškom donjem vešu su se razvijale u dva smera. S jedne strane je jednostavnost, u stilu Džejms Din-a, a sa druge – duge gaće  ili od-glave-do-pete kao iz kaubojskih filmova.

Kada je vreme za kupovinu novog veša?

Prema nekim podacima, muškarci menjaju donji veš na šest do osam godina. Ipak, neka vreme ne igra glavnu ulogu u ovoj odluci. Savetujemo da to bude dotrajalost. Čim primetite rupice, končiće, dotrajalu gumu i šavove – menjajte!

maners ves za muskarce

Koji je vaš fazon?

Bilo da ste klasičan, opušten ili moderan tip, dobro je imati po nekoliko modela u svakom fazonu.

Bokserice i pantalone?! Nikako!

Ispod pantalona nose se slip gaće ili uske bokserice.

Odaberite svoj brend

Kako bismo bili od koristi, krenuli smo u potragu za idealnim balansom cene i kvaliteta. Predlažemo da pogledate ponudu bosanskog brenda Manners, namenjenu nezavisnom, odvažnom i uspešnom muškarcu. Nova kolekcija donosi inovativna i drugačija rešenja, kako u samim krojevima, tako i u odabiru materijala.

Zanimljivo je rešenje šlica na novim muškim boksericama i slip gaćicama, koji je sada vodoravan i vrlo praktičan. Tu su i kontrastni prekrivi šavova, metalne Manners pločice na novoj grupi Manners rublja, originalni motivi štampe, kao i udobni Manners mantili sa kapuljačom u kontrast kombinacijama boja i dezena.

Vidi

Comments are closed.