Oduševite je! 7 jednostavnih iznenađenja kojima neće odoleti!

10 jednostavnih iznenađenja kojima neće odoleti

 

10 jednostavnih iznenađenja kojima neće odoleti

 

Kao muškarci, a pre svega maniristi, s vremena na vreme volimo da iznenadimo svoju nežniju polovinu. Ipak, većina nas je prlično nesnalažljiva u ovim pohodima. Iz nekog razloga priroda je odlučila da muškarci vole romantiku, ali drugačije nego žene. Ili još bolje: na način totalno suprotan ženskom očekivanju.

Ako vam kasni plata, a imate neodoljivu potrebu da učinite da se oseća posebnom, evo  jednostavnih načina pomoću kojih ćete izmamiti onaj poseban osmeh!

  1. Neka bude lično

Uštedite novac tako što ćete je zaista slušati (i čuti). Samo jedan jedini primerak cveta u boji koja je njoj najdraža, učiniće vas najboljim čovekom nasvetu. Žene vole iznenađenja iz vedra neba i bez ikakvog razloga!

  1. Često, ali po malo

Mali, ali česti poklončići mogu učiniti mnogo više za vašu vezu nego jedan skup, a neprimeren paket. Njena omiljena čokolada ili časopis, jednom u 20ak dana ne košta puno, a znači mnogo!

  1. Budite misteriozni

Pripremite romantičnu večeru samo za vas dvoje i to od namirnica koje imate u frižideru. Jedino oko čega treba da se potrudite jesu sveće i muzika, ali to možete planirati tokom čitave nedelje. I još jedan zadatak: ne dozvolite da primeti da nešto „smerate“, inače…iznenađenje propada!

  1. Ne možete da izgovorite? Napišite!

Kratka poruka na papiru, posvećena baš njoj, može biti vrlo romantičan gest. A tek ako ceduljicu ostavite u džepu od jakne ili ispod jastuka napravićete čudo!

10 jednostavnih iznenađenja kojima neće odoleti

  1. Budite avanturista!

Žene vole muškarce koji su spremni da se angažuju i priklone romantici. Neeeee, ne skačite kroz prozor! Imamo bolju ideju: odvedite je na mesto gde do sad niste bili i nazovite ulicu njenim imenom. Okušajte se zajedno u novom hobiju ili spremajte ručak koji do sada niste imali priliku da probate. Biće zabavno, 100%!

  1. Za muškarce uvek ima posla…

Puuunooo slatkih poena osvojićete ako joj pomognete u kućnim poslovima (a to možete i unovčiti dolaskom kući u 3 ujutru). Napomena: oprez sa „ovim drugim“ navedenim!

  1. Neka dela govore

Veliki gestovi ne znače da treba da obijete banku kako biste joj priuštili dijamante. Ako zaista želite da uradite nešto lepo za svoju devojku, iznenadite je vikendom u obliženjem izletištu ili piknikom u parku. To što planirate i želite da provedete vreme sa njom značiće joj mnogo više od skupog odmora na kom će se osećati usamljeno.

 

 

Comments are closed.