Idealan outfit za dan pun akcije…

idealan outfit

idealan outfit

 

Odeća za slobodno vreme mora biti pre svega ugodna i udobna za nošenje, a posebno ako nameravate taj dan provesti napolju, aktivno – u prirodi ili kroz bavljenje sportom.  Kada kupujete odeću za takve aktivnosti investirajte u komade koji su napravljeni od kvalitetnih materijala. Danas možete pronaći majice, trenerke, jakne… koje će onemogućiti preterano znojenje na velikoj vrućini, a isto tako i one koji će vas dobro grejati pri niskim temperaturama.

Nošenje odeće koja je izrađena modernim tehnološkim procesima i napravljena od novih materijala znači i više komfora te ugodnosti pri zabavnim i sportskim aktivnostima na otvorenom.

Kada birate odeću za ove prilike iskoristite sve prednosti modernih tkanina! Idete li npr. na rafting nabavite odeću od materijala koji su vodootporni i koji se lako suše. Ovi materijali će omogućiti isparavanje vlage, kao i brzo sušenje odeće dok će vas istovremeno grejati. Obratite pažnju na ove osobine i kod odabira obuće. Takva odeća ne mora biti bezlična! Sledite svoj stil, svoje boje i svoj džep!

Kvalitetna jakna je vaša najbolja zaštita od niskih temperatura, a možete birati između laganijih vetrovki i specijalnih šuškavaca npr. za jedrenje, kao i mikroporozne strukture materijala za skijanje. Idete li na duži aktivni odmor svakako ponesite odeću za kišno vreme, a za oscilacije u temperaturi treba poneti nekoliko komada tanje odeće koji će biti idealni za slojevito oblačenje.

Comments are closed.