Kad porastem biću OLDTAJMER!

oltajmer

 

oltajmer

 

Zagonetka glasi: šta je to što poslednjih 10 godina donosi veće prihode od nekretnina i hartija od vrednosti? Otkrivamo: oldtajmeri!

Neko iz ljubavi, neko iz hobija, a neko iz interesa, tek sve više ljudi pokazuje interesovanje za starim automobilima, čija vrednost raste za oko 6% godišnje, što nije slučaj ni sa jednim drugim finansijskim proizvodom u svetu!

Imajte u vidu da je držanje ovih automobila u garaži potpuni promašaj, jer ako se ne kreće – sledi mu habanje prouzrokovano stajanjem, zbog čega gubi vrednost. Pre nekoliko godina, na ulicama Nemačke zabeležen je broj od oko 230 000 vozila koja asociraju na dobra stara vremena.

Oldtajmeri se retko mogu videti na ulicama – njihovi vlasnici ih najčešće voze prilikom prigodnih okupljanja i parada koju organizuju članovi nekog od dvadesetak udruženja ljubitelja starih automobila u Srbiji.

Ako vas zainteresuje ovaj vid zabave i posla, imajte na umu da investiranje ne zahteva (uvek) veliku sumu novca. Možete početi sa svega par hiljada eura i Bubom iz meksičkih pogona, koja se jedva može naći u iole očuvanom stanju.

Comments are closed.