Hemingwrite, alat koji spaja prošlost i sadašnjost

Pisanje bez ometanja alat koji spaja prošlost i sadašnjost

 

Pisanje bez ometanja  alat koji spaja prošlost i sadašnjost

Da li ste ikada otišli da proverite poruke na Fejsbuku i sat kasnije, zatekli sebe na profiliu gledajući fotografije starog poznanika sa novim dečkom / devojkom?

U ovom digitalnom dobu ometanje je postalo epidemija. Hemingwrite koji su razvili Adam Leeb i Patrick Paul je uređaj koji je namenjen za stvaranje tekstova bez odvraćanja pažnje na svet.

Hemingwrite je modernizovana pisaća mašina opremljena ekranom koji prikazuje tekst, vreme, i nivo snage. Ovaj uređaj sinhronizuje dokumenta direktno sa Cloud aplikacijama uključujući Dropbox, Google Docs, Evernote, ima bateriju koja drži šest nedelja i može da skladišti  preko million strana u memoriji. Nema sposobnost “Copy & Paste” što ga čini savršenim za pisanje iz “prve ruke”. Kasnije se možete vratiti i urediti vaš rad sa računara ili laptopa.

Pisanje bez ometanja  alat koji spaja prošlost i sadašnjost

Hemingwrite će vam pomoći da ostavite reči na stranici bolje nego bilo koji drugi uređaj koji je ikada napravljen, a sa stalnim backupom na Cloudu ne morate da se brinete da će vaš projekat biti izgubljen.

vidi

Comments are closed.