Bez čega muški ormar ne može?

muski ormar

muski ormar

 

Svi odevni predmeti i modni dodaci koji se nalaze u ormaru nekog muškarca i način na koji ih on kombinuje i nosi, izražavaju njegov lični stil i pre svega ukus. Međutim, ovde veliku ulogu igra i osećaj udobnosti koji želi imati, kao i uloženi trud u spoljašnji izgled.

Investirajte u casual jaknu smirenije boje, a taj komad odeće može pokriti mnoge poslovne, formalne pa čak i opuštenije prilike. Uz to će najbolje odgovarati dizajnerska polo majica, a njih je najbolje nabaviti u nekoliko komplementarnih boja.

Temelje stila gradite na casual majicama koje bi trebale biti kvalitetne, pamučne i u neutralnim bojama kako bi ih mogli uklopiti u outfit za bilo koju priliku.

Kupite i kvalitetan pulover, a i opet neka bude u neutralnoj boji. Kašmir će pružati najviše topline tokom zime, a laganiji materijali će biti idealni za toplije dane.

Imajte barem dva reprezentativna para pantalona – lagane, svetlije, eventualno lanene za leto i tamnije farmerke koje možete nositi tokom cele godine.

Modni dodaci, oni osnovni, mogu biti svedeni na kaiš ili kravatu.

Idealno bi bilo imati tri para obuće – elegantne crne cipele za formalne prilike, zatim casual cipele za opuštenije prilike ili odlazak na posao gde nema strogog dress coda kao i kvalitetne patike za slobodno vreme.

Comments are closed.